The company

Pro-Truss maakt sinds 2001 truss van hoge kwaliteit. Pro-Truss word wereldwijd erkend als een kwaliteit product met typische eigenschappen zoals lichtgewicht, flexibiliteit en gebruiksvriendelijk. Pro-Truss levert met trots kwaliteit producten die hun verwachtingen te boven gaan.

De hoge kwaliteit producten samen met de strikte las controle, zorgvuldige testen en de goede verpakking zorgen dat de Pro-Truss producten de kwaliteit hebben die u van ons gewend bent. Met een volledige TÜV goedkeuring van al onze producten, gecertificeerd personeel en een gestroomlijnde productielijn zorgt ervoor dat de gebruiker een betaalbaar en betrouwbaar product kan verwachten.

Aluminium truss van Pro-Truss worden op grote schaal gebruikt voor alle soorten toepassingen. Onze producten zijn makkelijk te assembleren en geven de klant vele gebruiksmogelijkheden. De Pro-Truss truss systemen worden veelvuldig gebruikt in allerlei toepassingen van kleine licht opstellingen tot beursstands en grote dak constructies. Een bouwsysteem met eindeloze toepassingen, te gebruiken als basis voor u eigen creatieve idee. De truss systemen worden onder andere gebruikt in de entertainment, muziek en evenementen branche.