Beursstand inrichting

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Heeft u een beursstand en zoekt u trussen om een stevige en veilige inrichting te creëren? Maak dan gebruik van de trusssystemen van Pro-Truss uit Tilburg. U bouwt onze lichtgewicht systemen eenvoudig op en breekt deze net zo gemakkelijk weer af. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop van trussen en hebben medewerkers in dienst die gedegen kennis hebben van onze producten en diensten. Ontdek ons aanbod!

Uw beursstand voorzien van een stevige inrichting met onze trusssystemen

Met onze trusssystemen is een goede inrichting van uw beursstand gegarandeerd. Wilt u een reeks verlichtingsapparatuur ophangen of een grote banner ophijsen naar een bepaalde hoogte? Wij hebben de juiste constructies voor u in ons assortiment. Voor het hijsen van zware apparatuur voorzien wij u ook van de juiste hulpmiddelen, zoals wind-up statieven. Daarnaast kunt u bij ons complete beursstands kopen. Vindt u niet het product waar u naar zoekt? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden wat betreft maatwerk met u. Zo bent u verzekerd van een inrichting van uw beursstand die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de inrichting van uw beursstand optimaliseren en heeft u interesse in onze producten of diensten? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Indien u vragen heeft of persoonlijk advies wenst, neemt u contact met ons op via 013 547 87 69 of vult u het contactformulier hieronder in. Wij zijn u graag van dienst.   

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht