Beursstand inrichting

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Om een goede beursstand inrichting te garanderen, maakt u gebruik van de truss-systemen van Pro-Truss uit Tilburg. Deze systemen zijn eenvoudig op te bouwen en af te breken en zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop van trussen en hebben medewerkers in dienst die gedegen kennis hebben van onze producten en diensten. Wij hebben altijd de nieuwste producten en kunnen u altijd van deskundig en helder advies op maat voorzien.

Een goede beursstand inrichting met onze truss-systemen

Met onze truss-systemen is een goede beursstand inrichting gegarandeerd. Wilt u een reeks verlichtingsapparatuur ophangen of een grote banner ophijsen naar een bepaalde hoogte? Wij hebben de juiste constructies voor u in ons assortiment. Voor het hijsen van zware apparatuur of trussen kunnen wij u ook voorzien van een wind-up statief of andere accessoires. Om uw beursstand inrichting compleet te maken, kunt u bij ons ook terecht voor complete beursstands.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in onze producten of diensten om uw beursstand inrichting optimaal te maken? Neem dan een kijkje op onze website en bekijk onze producten. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 013 547 87 69. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Bij Pro-Truss weet u altijd waar u aan toe bent. Weet u niet zeker welke truss of beursstand u nodig heeft? Laat ons u dan van helder en eerlijk advies voorzien.

Om een goede beursstand inrichting te garanderen, maakt u gebruik van de truss-systemen van Pro-Truss! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht