Podium truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Als u een podium opbouwt, realiseert u een veilige en stevige constructie door een truss van Pro-Truss uit Tilburg toe te passen. Hiervoor hebben wij diverse trusssystemen in ons assortiment beschikbaar. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze trussen en zijn goed opgeleid. Zij voorzien u indien gewenst ook van deskundig advies. Ontdek het aanbod en profiteer van sterke trussystemen voor uw podiumproject!

Een podium bouwen met een stevige truss

Als u een podium opbouwt, dan maakt u gebruik van een truss van Pro-Truss. Onze producten zijn gemaakt van zeer stevig materiaal, waardoor ze een hoge belasting aankunnen en garant staan voor een stevige en veilige basis van iedere constructie. Wij leveren onze producten in diverse afmetingen. Zo vindt u bij ons onder meer vierkante trussen, trussen in de vorm van een driehoek en cirkeltrussen. U koopt daarnaast bij ons zowel nieuwe als gebruikte trussen in topconditie. Zit de gewenste truss voor de opbouw van uw podium er niet bij? Dan produceren wij deze graag op maat voor u.

Bestel alles voor uw constructie van truss

Bij Pro-Truss bestelt u alles voor uw constructies van truss. Zo hebben wij ook diverse accessoires beschikbaar wanneer u een podium gaat bouwen met een truss. Hijs bijvoorbeeld zware verlichting omhoog met een van onze wind-up statieven. Wilt u meer weten over onze producten of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 013 547 87 69 of het contactformulier hieronder. Wij helpen u graag! 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht