Podium truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Op een podium is een truss van Pro-Truss uit Tilburg ook toe te passen. Hiervoor hebben wij diverse truss-systemen in ons assortiment beschikbaar. Met de trussen kunt u veilige en stevige constructies realiseren. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze truss-systemen en zijn goed opgeleid. Zij kunnen u ook uitstekend van deskundig en helder advies voorzien. Vraag snel naar de vele mogelijkheden van Pro-Truss!

Een podium bouwen met een truss van Pro-Truss

Als u een podium moet bouwen, dan maakt u gebruik van een truss van Pro-Truss. Wij hebben diverse truss-systemen in ons assortiment, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Wij leveren onze producten in diverse afmetingen en kunnen ze zelfs op maat maken. U vindt bij ons vierkante trussen, driehoekstrussen, cirkeltrussen en velen meer. U kunt onze producten online nader bekijken. Onze producten zijn van zeer stevig materiaal gemaakt, waardoor ze een hoge belasting aankunnen en garant staan voor een stevige en veilige basis van een constructie.

Alles voor uw Pro-Truss systeem

Wij hebben ook diverse accessoires beschikbaar wanneer u een podium gaat bouwen met een truss van Pro-Truss. Als u bijvoorbeeld een zware reeks verlichting omhoog moet hijsen, dan kunt u beter een van onze wind-up statieven gebruiken, in plaats van dit zelf te doen. Meer weten? Neem dan snel contact op met Pro-Truss via 013 547 87 69.

Als u een podium moet bouwen, dan maakt u gebruik van een truss van Pro-Truss. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht