Gebruikte truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss uit Tilburg kunt u terecht voor een nieuwe of gebruikte truss, die ingezet kan worden voor constructies in diverse branches. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten en hebben een breed assortiment. Ook onze gebruikte trussen zijn van hoge kwaliteit, omdat wij ook aan deze producten hoge eisen stellen. Onze medewerkers weten alles van onze producten en kunnen u desgewenst van deskundig advies voorzien. Zo weet u zeker dat u de juiste truss aanschaft voor uw situatie.

Een gebruikte truss tegen scherpe tarieven

Uiteraard vindt u bij Pro-Truss een gebruikte truss tegen scherpere tarieven dan een nieuwe truss. Ondanks dat de truss als eens is gebruikt, is de kwaliteit nog steeds zeer hoog. Door de hoge eisen die wij stellen, haalt u voor een mooie prijs een stevige truss in huis. Wij produceren truss-systemen met de grootste zorg en stellen deze beschikbaar in binnen- en buitenland. Wij kunnen ze ook op maat maken, indien u geen product kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

Een oplossing op maat

Staat er geen truss tussen die aan uw wensen en eisen voldoet? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 013 547 87 69. Wij bespreken dan de mogelijkheden en kunnen eventueel een truss op maat voor u maken. Laat ons u ook informeren over een gebruikte truss die zeker een goede uitkomst biedt.

Bij Pro-Truss kunt u terecht voor een kwalitatief hoogwaardige nieuwe of gebruikte truss! Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht