Trusssysteem kopen

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Bij Pro-Truss in Tilburg kunt u een trusssysteem kopen voor veilige en stevige constructies. Onze trussen zijn in vele branches en situaties toe te passen. Wilt u weten wat de voordelen zijn van een specifiek trusssysteem voor uw branche of wilt u weten welke truss in uw situatie het beste resultaat oplevert? Onze medewerkers voorzien u graag van helder en deskundig advies op maat. Ontdek het aanbod en profiteer indien gewenst van persoonlijk advies.

Een trusssysteem en bijbehorende accessoires kopen tegen scherpe tarieven

Bij Pro-Truss kunt u een trusssysteem kopen tegen scherpe tarieven. Wij hebben vele standaard trusssystemen, maar kunnen desgewenst ook speciale eisen vervullen. Laat ons in dat geval alle specificaties weten en we stellen zorgvuldig het systeem samen. Onze producten bieden eindeloze mogelijkheden en zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Of u nu een decotruss, een cirkeltruss of een Global Truss zoekt: wij hebben het allemaal. Daarnaast vindt u in ons assortiment diverse bijbehorende accessoires. Denk in dit geval aan onder andere wind-up statieven, koppelingen of trussklemmen. U ziet het: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor informatie

Als u de juiste producten gevonden heeft, vraagt u eenvoudig een offerte bij ons aan. Zo heeft u snel inzicht in het kostenplaatje. Wilt u meer weten over de producten die u bij ons kunt kopen of wenst u persoonlijk advies over uw trusssysteem? Neem in dat geval gerust contact met ons op via 013 547 87 69 of het contactformulier voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht