Vierkant truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Pro-Truss in Tilburg heeft ook in het vierkant een truss voor u beschikbaar. Een vierkanten truss heeft een zeer grote draagkracht, waardoor dit een stevige en veilige constructie garandeert. Daarnaast bestaat de truss uit sterke materialen. Het maakt niet uit in welke branche u zit: een truss in het vierkant is te gebruiken voor diverse toepassingen. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de beste oplossing.

Elke constructie in het vierkant legt u aan met onze truss

Een truss in het vierkant zet u flexibel in als u bijvoorbeeld banners of grote doeken ophangt. Deze truss draait u door de vierkante vorm eenvoudig in de gewenste positie. Door de enorme kracht van deze trussvariant kunt u grote overspanningen maken en uitgebreide constructies bouwen. Wilt u een speciale constructie aanleggen? Laat u dan door ons adviseren over het plan van aanpak en de geschikte truss of specifieke onderdelen, zoals koppelingen en klemmen. Wellicht is een combinatie met een carré truss of een driehoek truss de juiste oplossing voor uw situatie.

Ontdek de vele mogelijkheden

Door de vorm en de stevige materialen is een truss in het vierkant zwaar te belasten. Deze truss is dan ook de ideale oplossing voor grotere overspanningen en constructies. Uiteraard bieden wij ook vele andere trusssystemen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Pro-Truss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 013 547 87 69 of het contactformulier hieronder. Bekijk ook eens onze succesvol afgeronde projecten om een indruk te krijgen van ons vakwerk.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht