Vierkant truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Een vierkant truss van Pro-Truss uit Tilburg heeft een zeer grote draagkracht, waardoor dit een zeer stevige en veilige constructie garandeert. Daarnaast worden stevige materialen gebruikt in de truss. Het maakt niet uit in welke branche u zit, de vierkant truss van Pro-Truss is te gebruiken voor diverse toepassingen. Onze medewerkers weten alles af van onze trussen en kunnen u desgewenst voorzien van deskundig advies op maat. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt.

Een flexibel in te zetten vierkant truss

Een vierkant truss van Pro-Truss is flexibel in te zetten bij bijvoorbeeld het ophangen van banners of grote doeken. Deze truss is eenvoudig te draaien in de gewenste positie door de vierkante vorm. Door de enorme sterkte van deze truss zijn grote overspanningen te maken en grote constructies te bouwen. Wilt u een speciale constructie bouwen? Laat ons u dan adviseren over het plan van aanpak en de te gebruiken truss of onderdelen, als koppelingen en klemmen.

Stevige materialen voor zware belasting

Door de vorm en de stevige materialen is de vierkant truss zwaar te belasten. Voor grotere overspanningen is deze truss dan ook de ideale oplossing. Uiteraard bieden wij ook vele andere truss-systemen. Wilt u graag meer weten over uw mogelijkheden bij Pro-Truss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 013 547 87 69.

Een vierkant truss van Pro-Truss heeft een zeer grote draagkracht, waardoor dit een zeer stevige en veilige constructie is. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht