Trussen huren

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss uit Tilburg kunt u diverse trussen huren en heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Onze trussen zijn in vele branches toe te passen en worden vooral in de evenementenbranche gebruikt. Bij Pro-Truss werken echte vaklui die alles weten van onze producten. Zij hebben de laatste kennis van de nieuwste producten en technieken. Zo kunnen zij u uitstekend van deskundig advies voorzien. Bij Pro-Truss is alles mogelijk op het gebied van truss-systemen.

Trussen huren of kopen

Bij Pro-Truss kunt u trussen huren of kopen. Wij hebben trussen in diverse afmetingen en kunnen ze zelfs op maat maken als onze standaardmaten niet aan uw wensen voldoen. Laat ons dan de specificaties weten en wij gaan in overleg met u over de mogelijkheden. Of u nu op een beurs wilt staan en een stevige stand wilt maken, een groot evenement organiseert met podium of een product wilt lanceren, wij hebben de juiste trussen in ons assortiment om uw evenement compleet te maken. U kunt uw verlichtingsapparatuur eenvoudig ophangen aan de trussen. Voor het zwaardere tilwerk hebben wij dan ook accessoires in ons assortiment, zoals een wind-up statief.

Trussen huren? Laat de totaalprijs berekenen

Bij Pro-Truss heeft u vele mogelijkheden als u trussen wilt huren. U kunt bij ons ook een offerte aanvragen en vooraf uw prijs berekenen. Zo weet u waar u aan toe bent bij Pro-Truss. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op via 013 547 87 69.

Bij Pro-Truss heeft u vele mogelijkheden als u trussen wilt huren. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht