Trussen huren

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Bij Pro-Truss uit Tilburg kunt u diverse trussen huren uit een uitgebreid assortiment. Onze trussen worden vooral in de evenementenbranche gebruikt, maar zijn ook in vele andere branches toe te passen. In ons team werken echte vaklui die alles weten van truss. Zij hebben de laatste kennis van de nieuwste producten en technieken, waardoor zij u uitstekend van deskundig advies voorzien. Ontdek het aanbod!

Kwalitatief hoogwaardige trussen huren

Heeft u een tijdelijk project lopen waarvoor u trussen nodig heeft? Dan is het huren van trussen een goede optie voor u. Bij Pro-Truss kunt u trussen van hoogwaardige kwaliteit huren. Wij hebben trussen in diverse afmetingen en maken deze, indien gewenst, volledig op maat. Of u nu op een beurs wilt staan en een stevige trussbeursstand wilt maken of een podium met constructies van truss wilt opbouwen: wij hebben de juiste trussen en bijbehorende accessoires in ons assortiment.

Laat de totaalprijs van uw trussen berekenen

Bij Pro-Truss heeft u vele mogelijkheden als u trussen wilt huren. Bent u benieuwd naar de totaalkosten? Vraag dan direct een offerte bij ons aan, zodat wij vooraf de prijs voor u kunnen berekenen. Zo weet u waar u aan toe bent. Als u vragen heeft of persoonlijk advies wenst, neemt u telefonisch contact met ons op via 013 547 87 69 of vult u het contactformulier hieronder in. Wij zijn u graag van dienst.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht