Eurotruss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Pro-Truss uit Tilburg biedt systemen van Eurotruss aan die wereldwijd worden verkocht. Wij bieden deze trussen aan tegen scherpe tarieven, zodat ze voor iedereen betaalbaar blijven. We vinden het namelijk belangrijk dat u het juiste product aanschaft tegen de juiste prijs. Ontdek ons aanbod en schakel ons gerust in voor deskundig en persoonlijk advies.

Een Eurotruss voor constructies in tentoonstellingen, theaters, modeshows en meer

Een Eurotruss wordt regelmatig gebruikt in de entertainmentindustrie, bijvoorbeeld voor de opbouw van constructies in tentoonstellingen, theaters en modeshows. Ook in de race-industrie en vele andere branches is de Eurotruss een veelgebruikt systeem. Deze trusssystemen hebben een grote belastbaarheid en kunnen daarom op vele manieren worden toegepast. Het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om zonder problemen grote banners of zware verlichtingsapparatuur op te hangen. De constructies zelf zijn lichtgewicht, waardoor u ze eenvoudig opbouwt of afbreekt. Kortom: een kwalitatief hoogwaardige truss voor stevige en veilige constructies.

Vraag direct een offerte aan

De Eurotruss is een zeer gebruiksvriendelijke truss en een TÜV-goedgekeurd product. Heeft u de juiste truss en eventuele accessoires, zoals klemmen, koppelingen of wind-up statieven, gevonden in het aanbod? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Als u meer informatie wenst, neemt u telefonisch contact met ons op via 013 547 87 69 of vult u het contactformulier hieronder in. Wij helpen u graag. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht