Truss constructies

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Bij Pro-Truss uit Tilburg schaft u een truss aan om veilige en stevige constructies mee op te bouwen. U past deze toe in diverse branches, waaronder de evenementenbranche. Wij hebben gedegen kennis van onze producten en diensten. Hierdoor voorzien we u uitstekend van deskundig advies en bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie. Wij vinden dan ook zeker een geschikte truss voor uw al uw constructies.

Een truss op maat voor al uw constructies

U zet onze trusssystemen eenvoudig op en breekt deze gemakkelijk weer af. De trussen die u bij ons kunt kopen, gebruikt u onder meer voor het ophangen van verlichting of reclameboodschappen. Staat uw gewenste truss niet in ons assortiment? Indien nodig, maakt Pro-Truss ook een truss op maat. Zo weet u zeker dat de truss uw constructies optimaal versterkt. Geef uw wensen aan ons door en wij produceren en leveren de truss op basis van uw wensen.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor advies

Gaat u een evenement organiseren waarvoor u een truss nodig heeft? Wilt u bijvoorbeeld een podiumoverkapping realiseren of een beursstand opzetten? Wij hebben de juiste truss voor al uw constructies! Vraag direct een offerte bij ons aan of neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft of advies wenst. Bel in dit geval naar 013 547 87 69 of vul het contactformulier hieronder in. Wij helpen u graag. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht