Truss constructies

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Pro-Truss uit Tilburg biedt een truss aan voor veilige en stevige constructies. Deze zijn toe te passen in diverse branches en worden met name gebruikt in de evenementenindustrie. Wij hebben vele jaren ervaring en hebben gedreven medewerkers in dienst. Zij hebben gedegen kennis van onze producten en diensten, waardoor ze u uitstekend van deskundig advies kunnen voorzien. Op deze manier bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie. Wij vinden zeker het product dat het beste in uw situatie past.

Een truss voor constructies op maat

Indien nodig kan Pro-Truss ook een truss voor constructies op maat maken. Zo weet u zeker dat de truss de constructie optimaal versterkt. Staat uw truss niet in ons assortiment? Laat het ons weten en geef de gewenste specificaties door. Wij zorgen dat de truss op basis van uw wensen geproduceerd en geleverd wordt. Onze truss-systemen zijn eenvoudig op te zetten en af te breken en kunnen worden gebruikt voor het ophangen van verlichting, reclameboodschappen en nog veel meer.

Evenement organiseren?

Gaat u een evenement organiseren waarvoor u een truss nodig heeft om stevige constructies neer te zetten? Wilt u bijvoorbeeld een podiumoverkapping realiseren of juist een beursstand opzetten? Wij hebben de juiste truss voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u nog vragen heeft door te bellen naar 013 547 87 69. Wij helpen u graag! Of vraag meteen een offerte aan.

Pro-Truss biedt een truss aan voor veilige en stevige constructies. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht