Global Truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Pro-Truss uit Tilburg heeft diverse truss-systemen van het toonaangevende merk Global Truss in haar assortiment. Deze bieden wij aan tegen scherpe tarieven. Met onze truss-systemen kunt u eenvoudig luidsprekers, verlichting of decoratie ophangen. Ze zijn gemaakt van stevig aluminium, waardoor ze een laag eigengewicht hebben, maar toch zeer sterk zijn. Hierdoor kunnen ze een hoge belasting aan. Wij hebben medewerkers in dienst met jarenlange ervaring in het vak, die u uitstekend van deskundig advies kunnen voorzien als u nog niet weet welk truss-systeem u de beste oplossing kan bieden.

Global Truss systemen in verschillende uitvoeringen

Pro-Truss biedt Global Truss systemen aan in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u ze vinden in diverse afmetingen. Als u geen standaardmaat truss-systeem nodig heeft, dan kunt u ons dat laten weten. Wij bespreken met u dan de mogelijkheden en leveren desgewenst maatwerk. U weet dan zeker dat u een truss in huis haalt die aan uw wensen voldoet. Bovendien vindt u bij ons niet alleen systemen van Global Truss, maar ook deco truss of Quicklock systemen. Daarnaast hebben wij diverse accessoires in ons aanbod. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Weet u al wat voor soort truss-systeem u wilt? Vraag dan direct een offerte aan of plaats uw bestelling bij Pro-Truss voor een Global Truss systeem. U kunt dan contact met ons op nemen, ook wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 013 547 87 69.

Pro-Truss heeft diverse truss-systemen van het toonaangevende merk Global Truss in haar assortiment! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht