Trussbeursstand

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Bij Pro-Truss in Tilburg vindt u een stevige trussbeursstand tegen een scherp tarief. Deze trussbeursstanden zet u zeer flexibel in en gebruikt u bijvoorbeeld op exhibities, in restaurants en in winkels. Wij hebben vele jaren ervaring met het produceren, verkopen en leveren van trussen voor allerlei toepassingen. Ontdek het aanbod en vraag onze medewerkers naar de vele mogelijkheden!

Een trussbeursstand monteert u gemakkelijk

Een trussbeursstand van Pro-Truss monteert u eenvoudig en snel op de gewenste plek. Dit is mede mogelijk dankzij de toepassing van het Quick-Lock-systeem. Het Quick-Lock-systeem zorgt voor snelle montage, terwijl het een lange levensduur en een hoge sterkte van de materialen garandeert. Daarnaast zijn al onze trusssystemen lichtgewicht, waardoor u ze gemakkelijk in elkaar te zet en indien nodig verplaatst. Heeft u speciale eisen of wensen voor uw beursstand? Dat is geen probleem. Wij leveren de beursstanden in allerlei maten en maken, indien gewenst, diverse onderdelen op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor informatie

Vraag geheel vrijblijvend een offerte om een overzicht te krijgen van het kostenplaatje voor een trussbeursstand. U kunt bij ons niet alleen een beursstand kopen van truss, maar ook diverse andere trussen. Of u nu op zoek bent naar een Global Truss, trussen met een Quick-Lock-systeem of cirkeltrussen: wij hebben het in ons aanbod. Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via 013 547 87 69 of het contactformulier hieronder voor meer informatie.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht