Trussklemmen

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
In het uitgebreide assortiment van Pro-Truss in Tilburg vindt u zeer gebruiksvriendelijke trussklemmen. Met trussklemmen verbindt u onder meer constructies van truss met elkaar of hangt u lichtsystemen op. Deze aluminiumsystemen zijn dan ook zeer geschikt voor constructies in bijvoorbeeld tentoonstellingen, tv-studio's en theaters. Onze producten zijn verkrijgbaar in binnen- en buitenland. Ontdek ons aanbod!

Standaard en op maat gemaakte trussklemmen

Pro-Truss heeft vele verschillende standaard trussklemmen in het assortiment. Omdat de belastbaarheid van de klemmen erg groot is, is er veel mogelijk. Of u nu een 100 kilo belastbare klem of een 250 kilo belastbare klem zoekt: wij bieden het aan. U vindt daarnaast in ons assortiment klemmen in diverse maten. Vindt u geen standaard trussklem in ons assortiment die voldoet aan uw wensen en eisen? Dan kunnen wij klemmen op maat voor u maken. Indien u dit wenst, geeft u de gewenste specificaties aan ons door waarna wij de mogelijkheden met u bespreken. Zo vindt u zeker een geschikte klem voor uw trussstandbouw of constructie van truss.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies

Bekijk het aanbod trussklemmen bij dé groothandel in trussproducten. Als u vragen heeft of advies wenst, helpen wij u graag. Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons via 013 547 87 69 of door het contactformulier hieronder in te vullen. Houd ook onze pagina met nieuwe trussproducten in de gaten. Deze brengen wij regelmatig up-to-date met nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht