Trussgroothandel

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Pro-Truss is dé trussgroothandel uit Tilburg met een breed assortiment aan trussen. De trussproducten zijn geschikt voor diverse toepassingen in vele branches. Onze medewerkers weten alles af van onze producten en vertellen u desgewenst meer over de vele mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij u van helder en deskundig advies op maat. Zo bieden wij u snel en servicegericht de beste oplossing.

Dé trussgroothandel van Nederland

Pro-truss is de grootste trussgroothandel van Nederland. Wij bieden onze diensten niet alleen aan in eigen land, maar ook in vele andere landen. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent: wij hebben zeker een truss en bijbehorende accessoires voor u in ons aanbod. Zo vindt u bij ons de volgende soorten producten:Dankzij de sterke materialen staan onze producten garant voor zeer stevige constructies met grote draagkracht. Tegelijkertijd monteert u de producten van onze trussgroothandel eenvoudig en snel. Veiligheid en duurzaamheid staat bij ons te allen tijde voorop. Wij maken onze producten dan ook met de grootste zorg!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Als u de juiste producten voor uw project heeft gevonden, vraagt u eenvoudig een offerte bij ons aan. Wilt u eerst meer informatie over de producten en diensten Pro-Truss, dé trussgroothandel van Nederland? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013 547 87 69 of vul het contactformulier hieronder in. Indien gewenst, maken wij ook producten op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht