Truss standbouw

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss uit Tilburg vindt u een truss voor de standbouw met oneindige mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment en bieden truss-systemen die zijn toe te passen in vele branches. Wanneer u ons inschakelt, bent u verzekerd van persoonlijk advies. Wij brengen uw wensen in kaart en zullen ervoor zorgen dat u de beste oplossing aangeboden krijgt. Onze trussen worden gebruikt om de meest veilige en stevige constructies te bouwen in met name de entertainmentindustrie.

Een truss voor standbouw op maat

Als u een truss wilt gebruiken voor de standbouw kan Pro-Truss ook maatwerk leveren. U hoeft dan enkel de gewenste specificaties door te geven en wij zorgen dat de constructie voor de stand compleet en geheel naar wens is. Als het nodig is om zware banners of verlichting op te hangen, dan hebben wij ook daar de juiste accessoires voor, zoals wind-up statieven. Bij Pro-Truss heeft u vele mogelijkheden.

Uitlichting van uw producten of boodschap

Wilt u op een beurs bepaalde producten uitlichten of een boodschap overbrengen? Dan kunt u met een truss voor de standbouw uw boodschap laten opvallen. Wilt u graag meer weten over uw mogelijkheden of onze truss-systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons via 013 547 87 69 en ontvang meer informatie.

Bij Pro-Truss vindt u een truss voor de standbouw met oneindige mogelijkheden. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht