Truss standbouw

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Bij Pro-Truss uit Tilburg vindt u een truss voor stevige standbouw. Onze trussen worden gebruikt om veilige en stevige constructies te bouwen in voornamelijk de entertainmentindustrie, maar ook voor de opbouw van beursstanden. Wilt u bijvoorbeeld op een beurs bepaalde producten uitlichten of een boodschap overbrengen? Dan laat u met een truss voor standbouw uw boodschap en producten opvallen. Ontdek het aanbod!

Een truss voor standbouw op maat

Als u een truss wilt gebruiken voor standbouw, kan Pro-Truss maatwerk leveren. U geeft in dit geval de gewenste specificaties aan ons door en wij zorgen dat de constructie voor de stand geheel naar wens is. Wilt u de inrichting van uw beursstand compleet maken met bijvoorbeeld zware banners of verlichting? Ook daar hebben wij de juiste accessoires voor, zoals wind-up statieven. U ziet het: bij Pro-Truss heeft u vele mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

Wij zijn dé trussgroothandel waar u de geschikte truss en bijbehorende accessoires vindt die u nodig heeft voor uw standbouw. Heeft u de juiste producten in ons aanbod gevonden? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Indien u vragen heeft, maatwerk wenst of persoonlijk advies wilt, neemt u telefonisch contact met ons op via 013 547 87 69 of vult u het contactformulier hieronder in. Wij zijn u graag van dienst.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht