Beursstand kopen

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss uit Tilburg kunt u een beursstand kopen tegen scherpe tarieven. Als u vaker op een beurs wilt staan, dan is het aanschaffen van een beursstand een goedkopere optie. De huur van deze stand kan op langere termijn erg duur worden. Pro-Truss biedt u vele mogelijkheden als u trussen voor een beursstand of complete beursstands wilt kopen. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij een van onze ervaren medewerkers.

Een beursstand kopen in verschillende uitvoeringen

Als u een beursstand wilt kopen, dan vindt u deze bij Pro-Truss in verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen zijn allemaal lichtgewicht, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Ze zijn ook eenvoudig op te bouwen en weer af te breken. Of u nu zware verlichting wilt ophangen of een grote banner, onze beursstands hebben een grote belastbaarheid. Veiligheid staat ten slotte hoog in het vaandel bij Pro-Truss.

Wij hebben beursstands in diverse afmetingen, zodat u zeker bent dat u er een vindt die aan uw wensen voldoet. Kunt u er toch niet een vinden? Laat het ons dan even weten en we bespreken de mogelijkheden. Desgewenst kunnen wij ook maatwerk leveren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag meer weten over uw mogelijkheden bij Pro-Truss als u een beursstand wilt kopen? Vraag het onze medewerkers dan snel en neem vrijblijvend contact met ons op via 013 547 87 69. U kunt ook alvast een offerte aanvragen. Bij Pro-Truss weet u altijd waar u aan toe bent en bent u verzekerd van stevige en veilige constructies.

Bij Pro-Truss heeft u vele mogelijkheden als u een beursstand wilt kopen! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht