Trussen kopen

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Wanneer u kwalitatief hoogwaardige trussen wilt kopen, schakelt u Pro-Truss uit Tilburg in. Wij zijn dé specialist in de verkoop en het verhuur van trussen. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan trussen die u in diverse branches toepast. Of u nu een groot feest of modeshow organiseert of op een beurs wilt staan: onze trussen bieden de uitkomst voor uw constructies. Ontdek het aanbod!

Een gevarieerd aanbod aan trussen dat u bij ons kunt kopen

U kunt bij ons trussen van hoogwaardige kwaliteit kopen. De trussen zorgen voor veilige en stevige constructies met een hoge belastbaarheid. Hierdoor zijn onze trussen ideaal voor standbouw of de opbouw van een podium. In het gevarieerde aanbod vindt u onder andere trussen met een Quick-Lock-systeem, decotrussen en cirkeltrussen. U heeft daarnaast keuze uit zowel nieuwe als gebruikte trussen. En wist u dat u bij ons ook de mogelijkheid heeft om trussen te huren? Deze optie is ideaal wanneer u voor een tijdelijk project trussen nodig heeft.

Neem contact met ons op indien u maatwerk wenst

De trussen die u bij Pro-Truss kunt kopen, worden met de grootste zorg gemaakt en zijn verkrijgbaar in zowel binnen- als buitenland. Kunt u niet de juiste trussen vinden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft maatwerk te bespreken. Zo bent u ervan verzekerd dat u bij ons altijd de geschikte trussen kunt kopen voor uw situatie. Bel in dit geval naar 013 547 87 69 of vul het contactformulier hieronder in. Wij zijn u graag van dienst.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht