Trussen kopen

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Wanneer u trussen wilt kopen, dan komt u naar Pro-Truss uit Tilburg, de specialist in de verkoop en het verhuur van trussen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van trussen die in diverse branches zijn toe te passen. Of u nu een groot feest of modeshow organiseert of op een beurs wilt staan, onze trussen bieden de uitkomst. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en zijn in zowel binnen- als buitenland verkrijgbaar. Desgewenst kunnen wij ook maatwerk leveren. Geef in dat geval uw specificaties door en wij gaan ermee aan de slag.

Trussen kopen tegen scherpe tarieven

U kunt bij ons trussen kopen tegen scherpe tarieven. Om hier meer over te weten te komen kunt u op onze website onze producten bekijken of een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze trussen zijn van hoge kwaliteit en bieden veilige en stevige constructies met een hoge belastbaarheid. Of u nu op zoek bent naar deco trussen, Quicklock systemen, cirkeltrussen of iets anders, wij hebben het in ons assortiment.

Bijhorende accessoires bestellen

Als u trussen komt kopen bij Pro-Truss kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien over de beste trussen en eventuele accessoires, zoals klemmen of koppelingen. Onze systemen staan garant voor een stevige en bovenal veilige constructie. Vraag nu nog naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via 013 547 87 69.

Wanneer u trussen wilt kopen, dan komt u naar Pro-Truss, de specialist in de verkoop en het verhuur van trussen. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht