Driehoek truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Een driehoek truss met een hoge draagkracht vindt u bij Pro-Truss uit Tilburg. Wij hebben jaren ervaring met de productie, verkoop en levering van trussen in diverse uitvoeringen. Onze trussen hebben verscheidene toepassingen. Of u nu een evenement organiseert of een truss nodig hebt op kantoor of school vanwege bijvoorbeeld een open dag of expositie, wij hebben de juiste truss voor u in ons brede assortiment. Vraag onze medewerkers naar uw mogelijkheden.

Een driehoek truss in verschillende maten

Pro-Truss heeft een driehoek truss in verschillende maten in haar assortiment. Desgewenst kunnen wij er zelfs een op maat laten maken. Zo weet u zeker dat u een truss vindt die aan uw wensen voldoet. Kunt u iets niet vinden in ons online overzicht, laat het ons dan gerust weten. In overleg met u kunnen we u de beste oplossing bieden.

Een driehoek truss heeft normaal drie hoofdbuizen in een driehoek vorm. Hierdoor heeft deze een enorme draagkracht, terwijl het eigengewicht laag is. Daardoor is deze uitermate geschikt als mobiele truss.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaar zelf de kwaliteit van de driehoek truss van Pro-Truss en plaats uw bestelling! Behalve deze lichte driehoek trussen bieden wij ook zwaardere constructies met een nog hogere draagkracht voor het grote werk. Op onze website kunt u een offerte aanvragen door uw gewenste producten door te geven. Het bedrag wordt dan direct berekend. Nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 013 547 87 69.

Pro-Truss heeft een driehoek truss in verschillende maten in haar assortiment. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht