Truss podiumconstructies

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Met een truss van Pro-Truss uit Tilburg bouwt u veilige en stevige podiumconstructies. Of u nu een overkapping of podiumvloer wilt maken: wij hebben de juiste producten en materialen. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring in deze branche en voorzien u desgewenst van deskundig advies. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van trusssystemen!

Met een sterke truss bouwt u stevige en veilige podiumconstructies

Bij Pro-Truss koopt u tegen scherpe tarieven de juiste truss voor allerlei podiumconstructies. U bouwt een podium met een truss in elke gewenste afmeting en vorm. Daarnaast bestelt u bij ons diverse koppelingen en klemmen om de constructies aan elkaar te bevestigen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:Of u nu podiumconstructies voor een groot evenement of een kleinschalig feest wilt bouwen: bij Pro-Truss vindt u de geschikte truss en bijbehorende accessoires. Indien gewenst, leveren wij maatwerk af. Zo bouwt u met onze producten altijd constructies die geheel aan uw wensen en eisen voldoen.

Neem vrijblijvend met ons contact op

Als u de juiste truss en eventuele accessoires heeft gevonden voor uw podiumconstructies, vraagt u eenvoudig een offerte bij ons aan. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie. U bereikt ons telefonisch via 013 547 87 69 of door het contactformulier hieronder in te vullen. Bekijk ook ons portfolio met succesvol afgeronde projecten eens om een indruk te krijgen van ons vakwerk.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht