Truss carré

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss uit Tilburg kunt u terecht voor een truss carré tegen scherpe tarieven. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wij hebben veilige en stevige constructies die gemaakt zijn van sterke materialen. Hierdoor hebben ze een grote draagkracht. Deze zijn eenvoudig op te zetten en af te breken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen u uitstekend van deskundig advies voorzien, indien gewenst.

Een truss carré voor eenvoudige bevestiging

Een truss carré wordt vooral in de evenementenbranche gebruikt, maar is ook in vele andere branches toe te passen. Met de truss kan een constructie worden gemaakt die met staanders op de hoeken van de stand komen te staan op bijvoorbeeld een beurs. Vervolgens kan de verlichtings-, audio- en videoapparatuur eenvoudig bevestigd worden aan de truss. Onze systemen kunnen ook gebruikt worden op dansvloeren, podia en zelfs als DJ meubels.

Bekijk het assortiment aan trussen

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden met betrekking tot een truss carré bij Pro-Truss? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013 547 87 69 voor meer informatie. Onze medewerkers kunnen u dan van deskundig advies voorzien en u de beste oplossing voor uw situatie bieden. U vindt bij ons ook diverse andere trussen, zoals cirkeltrussen of deco trussen. U kunt online ons overzicht bekijken.

Een stevige truss carré van Pro-Truss is in vele branches toe te passen. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht