Truss klemmen

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Zeer gebruiksvriendelijke truss klemmen vindt u in het uitgebreide assortiment van Pro-Truss. Pro-Truss uit Tilburg is de specialist in de productie van aluminium systemen voor tentoonstellingen, tv-studio’s, theaters en nog veel meer. Wij leveren onze producten ook aan de entertainment en race-industrie. Wij leveren daarnaast complete trussen, die voornamelijk gebruikt worden voor het ophangen van lichten, lichteffecten, geluidsapparatuur en andere technieken. Onze producten zijn verkrijgbaar in binnen- en buitenland.

Truss klemmen op maat

Pro-Truss heeft vele verschillende standaard truss klemmen in haar assortiment. Hier vindt u ook diverse koppelingen. Daarnaast kunnen wij ook klemmen op maat laten maken. U geeft dan de gewenste specificaties door en wij spreken met u over uw mogelijkheden. De belastbaarheid van de truss klemmen is erg groot. Of u nu een 100 kilo belastbare klem zoekt, of een 250 kilo belastbare klem, wij bieden het aan. U vindt klemmen in diverse maten, zodat u zeker een stevige klem vindt, die u zoekt.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Bekijk ons aanbod truss klemmen eens eenvoudig online. Als u dan nog vragen heeft, helpen wij u graag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 013 547 87 69. Houd ook onze pagina met nieuwe producten in de gaten. Deze brengen wij regelmatig up-to-date met de nieuwste producten!

Zeer gebruiksvriendelijke truss klemmen vindt u in het uitgebreide assortiment van Pro-Truss! Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht