Truss beursstand

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss uit Tilburg vindt u een stevige truss beursstand tegen scherpe tarieven. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan trussen, geschikt voor diverse toepassingen. Pro-Truss heeft vele jaren ervaring met het produceren, verkopen en leveren van trussen. Deze trussen zijn zeer flexibel in te zetten en kunnen gebruikt worden op een exhibitie of in restaurants, winkels en voor andere decoratieve gebruiken. Vraag onze medewerkers snel naar de vele mogelijkheden die u bij Pro-Truss heeft.

Een truss beursstand is gemakkelijk te monteren

Een truss beursstand van Pro-Truss is gemakkelijk te monteren. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van het Quicklock systeem. Dit zorgt voor de snelle montage, terwijl een hoge levensduur en sterkte van de materialen wordt gegarandeerd. Onze truss-systemen zijn lichtgewicht, zodat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en indien nodig zelfs te verplaatsen zijn. Wij maken onze trussen met de grootste zorg. Heeft u speciale wensen? Dat is geen probleem. Wij maken diverse onderdelen op maat en leveren ze in alle mogelijke maten.

Andere trussen

Pro-Truss heeft niet alleen een truss beursstand, maar ook diverse andere trussen in haar assortiment. Of u nu op zoek bent naar trussen met een quicklock systeem, cirkeltrussen of andere deco trussen, wij hebben het in ons aanbod. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op via  013 547 87 69 voor meer informatie.

Bij Pro-Truss vindt u een kleine en compacte, maar stevige truss beursstand die gemakkelijk te monteren is. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht