Deco truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Een kleine en compacte deco truss vindt u bij Pro-Truss uit Tilburg. Deze zijn speciaal ontworpen voor kleine tot gemiddelde constructies. Pro-Truss heeft door de jaren heen een uitgebreid assortiment opgebouwd van diverse trussen. Onze trussen zijn toepasbaar in iedere branche en voor verschillende gelegenheden. De toepassingen zijn oneindig! Of u nu een kleine banner of een groot spandoek van 16 meter wilt ophangen, wij hebben de juiste truss. Laat onze medewerkers u anders voorzien van deskundig en onafhankelijk advies over de beste oplossing voor uw situatie.

Een deco truss met Quicklock system

De deco truss van Pro-Truss maakt gebruik van een Quicklock systeem. Hierdoor is de truss eenvoudig in elkaar te zetten, terwijl de sterkte en duurzaamheid van de truss blijven gewaarborgd. De deco truss is te gebruiken voor kleine tot gemiddelde beursstands, in restaurants, winkels en voor vele andere decoratieve doeleinden. Deze truss is dan ook voornamelijk geschikt voor decoratieve toepassingen. U kunt er bijvoorbeeld scanners, lasers of parren op aansluiten.

Hoogwaardig materiaal

Een deco truss is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor deze een zeer stevige constructie vormt. Behalve deco trussen biedt Pro-Truss ook andere vormen, zoals cirkeltrussen en zware trussen voor het zwaardere werk. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013 547 87 69.

Een kleine en compacte deco truss vindt u bij Pro-Truss. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht