Decotruss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Een kleine en compacte decotruss vindt u bij Pro-Truss in Tilburg. Deze zijn speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote constructies, bijvoorbeeld als u een kleine banner of klein spandoek wilt ophangen. Een decotruss is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal. Hierdoor vormt deze een zeer stevige en veilige constructie. Ontdek ons aanbod!

Een decotruss met Quick-Lock-systeem

De decotruss van Pro-Truss bevat een Quick-Lock-systeem. Hierdoor zet u de truss eenvoudig in elkaar, terwijl de sterkte en duurzaamheid van de truss gewaarborgd blijft. U gebruikt de decotruss voor kleine tot middelgrote beursstands, in restaurants, in winkels en voor vele decoratieve doeleinden. Zo sluit u er bijvoorbeeld scanners, lasers of parren op aan.

Een uitgebreid assortiment trussen voor diverse doeleinden

Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid assortiment opgebouwd van diverse soorten trussen. U past onze trussen toe in iedere branche en voor verschillende gelegenheden. Bent u van plan om grote, zware constructies te bouwen? Dan zijn onze zwaardere trussen, zoals de vierkante trussen of Eurotrussen, wellicht meer geschikt voor uw situatie.

Neem direct contact met ons op

U vraagt eenvoudig een offerte bij ons aan, indien u een geschikte decotruss heeft gevonden. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies over de beste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 013 547 87 69 of door het contactformulier hieronder in te vullen. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht