Gebruikte truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies

Bij Pro-Truss in Tilburg kunt u terecht voor een nieuwe of gebruikte truss, die u inzet voor constructies in diverse branches. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten aan en hebben een breed assortiment. Onze medewerkers weten alles van onze producten en voorzien u desgewenst van deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste nieuwe of gebruikte truss aanschaft voor uw situatie.

Een gebruikte truss tegen scherpe tarieven

Uiteraard vindt u bij Pro-Truss in Tilburg een gebruikte truss tegen scherpere tarieven dan een nieuwe truss. Ondanks dat de truss al eerder is gebruikt, is de kwaliteit nog steeds zeer hoog. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan het materiaal en de veiligheid van de constructies. Hiervoor voeren we onder andere strikte lascontroles en zorgvuldige testen uit. Hierdoor kunt u bij ons voor een mooie prijs een stevig, kwalitatief hoogwaardig en veilig trusssysteem kopen.

Profiteer van een oplossing op maat

Wij produceren constructies van truss met de grootste zorg en stellen deze beschikbaar in binnen- en buitenland. Staat er geen nieuwe of gebruikte truss tussen die aan uw wensen en eisen voldoet? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013 547 87 69 of vul het contactformulier hieronder in. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u wat betreft maatwerk. Bekijk ook onze succesvol afgeronde projecten eens om een indruk te krijgen van ons vakwerk.  

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht