Driehoek truss

  • Eenvoudig op en af te bouwen
  • Uitgebreid assortiment
  • Sterke materialen
  • Veilige en stevige constructies
Een driehoek truss met hoge draagkracht vindt u bij Pro-Truss in Tilburg. Wij hebben jarenlange ervaring met de productie, verkoop en levering van trussen in diverse uitvoeringen, waaronder in driehoekvorm. Onze trussen hebben verscheidene toepassingen. Of u nu een evenement organiseert of een truss nodig heeft op uw kantoor: wij hebben de juiste truss voor u in ons brede assortiment. Ontdek het aanbod!

Een driehoek truss in verschillende maten

Een driehoek truss heeft normaal drie hoofdbuizen in een driehoekvorm. Hierdoor heeft de constructie van truss een enorme draagkracht, terwijl het eigengewicht laag is. Daardoor is deze uitermate geschikt als mobiele truss. Pro-Truss heeft driehoek trussen in verschillende maten in het assortiment. Kunt u in ons aanbod geen geschikte driehoek truss vinden? Laat het ons dan gerust weten. Desgewenst maken wij een product op maat voor u. Zo weet u zeker dat u een truss aanschaft die aan uw wensen en eisen voldoet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een driehoek truss van Pro-Truss? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Behalve deze lichte driehoek trussen bieden wij ook zwaardere constructies met een nog hogere draagkracht aan, zoals Eurotrussen. Als u vragen heeft over onze producten of diensten, neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 013 547 87 69 of door het contactformulier hieronder in te vullen. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht